NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL: Legendarni Mišo Kovač pjevat će na dočeku Vukovarcima

Grad Vukovar i vukovarski poduzetnici poklonili sugrađanima koncert glazbenog velikana: MIŠO KOVAČ NASTUPIT ĆE NA DOČEKU 2023. GODINE U VUKOVARU!

O tome se na Facebooku može pročitati:

Ivan Penava, gradonačelnik Grada Vukovara i predsjednik Domovinskog pokreta, Mario Radić, poduzetnik i zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, Ivana Kovač pjevačica, i Marina Sekulić, direktorica TZ Grada Vukovara, u Vukovaru su obznanili kako će Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara u Novu 2023. godinu, po prvi puta, uvesti hrvatska glazbena legenda Mišo Kovač zajedno s Ivanom Kovač, Bosutskim bećarima i ostalim tamburaškim sastavima.

”Velika mi je čast za Novu godinu pjevati u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi bio heroj, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu. Moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve moje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine u Vukovar i želim vam sve najbolje”, poruka je Miše Kovača.

”Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za novu godine, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će ovaj koncert biti zaista fantastičan”, istaknula je ovom prilikom Ivana Kovač.

”Mi koji smo u Vukovaru i koji vidimo kako on svakodnevno raste i izgrađuje se, shvaćamo kako tmurna slika o Vukovaru koja izlazi u javnost nije njegov pravi odraz, stoga smo se skupili i odlučili financirati jedan ovakav spektakularni koncert. Ovo je dar poduzetnika gradu Vukovaru jer moramo Vukovaru vratiti ono što je on nama pružio”, poručio je Radić.

”U 2023. ćemo ući s legendom hrvatske estradne scene, Mišom Kovačom čiji je repertoar neizostavno naslonjen na Dalmaciju, a kroz predgrupe iz Slavonije ćemo ispričati priču o zajedništvu Hrvata. Do ovoga je došlo na inicijativu poduzetnika grada Vukovara koji su vrlo brzo kroz svoju poduzetnost i agilnost pozvali i kolege iz cijele Hrvatske te omogućili ovakav spektakl u gradu Vukovaru. Uz ovaj glazbeni spektakl šaljemo poruku kako Hrvatska na primjeru grada Vukovara treba funkcionirati i njegovati vezu s gospodarstvenicima”, zaključio je Penava.