IVAN KOVAČIĆ: Ako je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima, onda mogu samo reći ‘ko vas je…’

ivan kovačić, most

MOST-ov Ivan Kovačić, aktualni gradonačelnik Omiša, komentirao je izbor Ivana Škaričića za predsjednika ogranka HDZ-a u tom gradu, koji je i bivši omiški gradonačelnik.

Ivan Kovačić je, kaže, žalostan zbog toga što je HDZ za predsjednika omiškog ogranka izabrao Škaričića, te da je žalostan zbog HDZ-ove lokalne i nacionalne politike jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ želi ići, piše Slobodna Dalmacija.

‘Onaj tko nije u stanju provesti reformu unutar vlastitih redova sasvim sigurno nije sposoban napraviti reformu ni za opću dobrobit društva. Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZom na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća, u Saboru, kao ni u drugim tijelima ne trebaju računati na moju podršku, a Most će se o svemu izjasniti kroz nekoliko dana’, izjavio je Kovačić.

“Ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima, onda mogu samo reći ‘ko vas je…'”, rekao je Kovačić novinarima u Omišu.

Podsjetimo, Škaričić je gradom na ušću Cetine vladao 18 godina, a na izborima 2013. godine potpuno neočekivano u drugom krugu, za svega 70-ak glasova, izgubio je od tada relativno nepoznatog Ivana Kovačića.

Komentiraj