NOVA RADOST I SREĆA: “Jedanaest dana” – roman Jelene Jevremović, kćeri slavnog Mikija

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jelena Jevremović, nekadašnja pjeevačica, inače kći megapopularnog Mikija Jevremovića, objavila je roman, svoju autobiografiju “Jedanaest dana” i održala sjajnu promociju.

Naravno da se, pred mnogim zvanicima i medijima, u trenucima sreće i radosti, Jelena prisjetila i svog oca, koji nes je napustio u siječnju ove godine.

“Tata je ponosan, iako nije među nama. Možda bi bio najponosniji za ovih mojih 36 godina. Pojavili su mi se mnogi znaci na putu koji pokazuju da ništa nije slučajno i da je on tu negde”, rekla je iz srca Jelena, a prenosi beogradski Kurir.

Ni glavno lice njezinog romana, njezin suprug Predrag Nedeljković, nije bio na promociji.

On je već sedam mjeseci u zatvoru, zbog šverca narkotika i oružja. A Jelena, koja je podnijela i zahtjev za razvod, birala je riječi i iz srca opisala trenutnu situaciju:

“Ne znam što bih vam rekla. Voljela bih da današnji dan, ako imate razumijevanja, a molila bih da ga imate, ostavimo za ove lijepe vibracije. Došli smo ovdje radi ljubavi. Voljela bih da smo svi mi zapravo ljudi koji se međusobno vole, poštuju i jedni drugima čine samo dobro u životu. Nažalost, mnogo više vremena posvećujemo stresnim situacijama i lošim stranama. Nikada nisam bila netko tko nije imao komentar na takva pitanja. Ovo je jako težak period za mene, zato ako možemo ostavimo to za neki drugi put i govorimo samo o knjizi koja propagira ljubav”.

PISALI SMO:

TATA I KĆI U DVIJE KNJIGE: Monografija o Mikiju Jevremoviću i roman njegove kćeri Jelene – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214208379953198&set=a.3553409523669.2156897.1525602843&type=3&theater” bottom=”30″]

 

Komentiraj