NEUGODNOST ZA ŽIVI ZID: Nositelj njihove liste prijavljen za blud – on tvrdi da je prijava lažna

U petak je u svojstvu okrivljenika ispitan 39-godišnjak zbog sumnji na bludne radnje na štetu 20-godišnjakinje 17. lipnja 2020, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

U njihovom priopćenju stoji:

“Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu provelo je 19. lipnja 2020. dokaznu radnju ispitivanja u svojstvu okrivljenika hrvatskog državljanina (1981.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela bludne radnje iz članka 155. stavak 2. Kaznenog zakona. (19. 6. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je 39-godišnji okrivljenik počinio navedeno kazneno djelo u poslijepodnevnim satima 17. lipnja 2020. u Zagrebu na štetu ženske osobe (2000.) Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, nakon ispitivanja okrivljenika, donijelo rješenje kojim je okrivljeniku naložilo mjere opreza zabrane približavanja žrtvi i zabranu uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom (članak 98. stavak 2. toč. 4. i 5. Zakona o kaznenom postupku)”.

Kako piše Jutarnji list riječ je o Dominiku Vuletiću (39), nositelju liste Živog zida u III. izbornoj jedinici.

Sumnjiči ga se da je prije četiri dana bludničio nad 20-godišnjom djevojkom u svojemu kabinetu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Prijavila ga je studenica (20) kojoj je, kako javlja Jutarnji, navodno slao neprimjerene poruke, dirao ju po tijelu i aludirao na spolne odnose.

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić je za 24sata rekao rekao kako Vuletić trenutno provodi vrijeme s obitelji.

“Rekao nam je da će poduzeti pravne mjere zbog lažne prijave kako bi zaštitio svoj ugled i dostojanstvo svoje obitelji”, poručio je Sinčić.

 

 

Komentiraj