NEMA MIRA OKO DINAMA: Traži se izvanredna Skupština – ovo su detalji

Nema više ljubavi u redovima onih koji upravljaju Dinamom, nađim najuspješnijim nogometnim klubom i jakim sportskim kolektivom.

Zaraćene strane ne poipuštaju, u javnost se puštaju razne glasine, naslažuju se i u medijima oni koji ni željeli da Dinamu na sportskom borilištu krene lošije…

Damir Zorić i Miroslav Rožić, član Skupštine i Izvršnog odbora Dinama te predsjednik Nadzornog odbora Dinama, odaslali su priopćenje za javnost povodom nedavne predaje potpisa za sazivanje izvanredne Skupštine,

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U utorak, 10. siječnja 2023.godine, član Skupštine i Izvršnog odbora g. Damir Zorić i predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, predali su u ime 45 članova Skupštine odgovor na upit g. Mirka Barišića u vezi zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine.

Odgovor je to svih 45 članova Skupštine koji su zatražili izvanrednu sjednicu Skupštine na pogrešne i maliciozne interpretacije zahtjeva predanog dana 2. siječnja 2023. godine.

Predani odgovor istovjetno kao i izvorni zahtjev sadrži sedam točaka predloženog dnevnog reda:

1. Utvrđivanje dnevnog reda i izbor radnih tijela Skupštine:

a) radno predsjedništvo
b) verifikacijsko povjerenstvo
c) zapisničar
d) dva ovjerovitelja zapisnika

2. Izvješće verifikacijskog povjerenstva
3. Razrješenje predsjednika kluba
4. Izbor novog predsjednika kluba
5. Razrješenje Izvršnog odbora
6. Izbor novog Izvršnog odbora
7. Razno

Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ.

Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu”, stoji u priopćenju.