NAVALJNA U EP O PUTINU: Nemate posla s političarem već krvavim čudovištem

Udovica ruskog oporbenog političara Alekseja Navaljnog, Julija obratila se EP i pozvala europske političare da budu inovativni u borbi s Putinom jer nije riječ o političaru već “kvavom čudovištu”.

Izvor: Media servis

Tijekom zajedničke rasprave o europskoj sigurnosti i obrani u Strasbourgu je gostovala supruga ruskog oporbenog političara, koji je nedavno pod sumnjivim okolnostima umro u zatvoru u Sibiru.

Julija Navaljna je rekla da se mnogi osjećaju kao da se Putina ne može pobijediti, ali je rekla da treba slijediti put njezina supruga koji je stalno inovirao i smišljao nove načine suprotstavljanja. Europi je poručila da morta prestati biti dosadna želi li pobijediti Putina.

​”Putinu ne možete nauditi još jednom rezolucijom i setom sankcija. Ne možete ga pobijediti misleći da je čovjek od načela koji ima moralna načela i pravila. Nemate posla s političarem već krvavim čudovištem. Putin je član organizirane bande.”

Rekla je da banda uključuje trovače i ubojice, ali oni su samo lutke najvažniji su najbliži suradnici koji su ujedno čuvari mafijaškog novca.

Julija Navaljna rekla je da se inovacija sastoji u borbi protiv Putina kao protiv kriminalne skupine…

“Politička inovacija je primjena metoda borbe s organiziranim kriminalom, ne političko nadmetanje. Bez diplomatskih nota već istragama financijskih makinacija, ne izjavama zabrinutosti već potragom za mafijaškim suradnicima u većim zemljama. Za onim tihim odvjetnicima i finacijašima, koji pomažu Putinu i prijateljima u sakrivanju novca.”

Navaljna je rekla da će u istrazi Putina Europa imati saveznike u milijunima Rusa koji su protiv režima, rata i zla koje donosi.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!