NAKON SLAVLJA PROTIV TOTTENHAMA: Evo što kažu Ademi, Livaković i Oršić

Bila je to čarobna rapsodija u plavom. Dinamo je prošao u četvrtfinale, a ekipu Josea Mourinha toršedirao je Mislav Oršić s tri pogotka.

“Svi smo junaci, utakmica je stvarno bila odlična. Svi smo disali kao jedan. Utakmica za sjećanje. Nakon utakmice u Londonu u nama je ostala gorčina. Osjetili smo da možemo, a nismo ništa pokazali. Ovdje je bila sasvim druga priča. Sve nam se otvorilo. Sretni smo što smo prošli dalje”, rekao je Oršić. “Neću komentirati svoje golove. Kao kad sanjaš pa se dogodi.”

“Baš čudo, odigrali smo vrhunsku utakmicu. Meni je ovo najljepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presretni. Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu jer smo se tako i dogovorili. Čudo, ne znam više što reći, presretan sam. Moje obrane? Ja sam tu za ekipu, uvijek želim pomoći njima i oni meni. Idemo dalje, nagradilo nas je za cijelu ovu sezonu. Za dva dana je Gorica ozbiljna utakmica i moramo pobijediti”, rekao je Livaković, koji je spašavao svoja vrata.

“Dobro smo odigrali i zasluženo slavili. Vjerovali smo u ovo od one prve utakmice u kojoj smo bili u nekom grču. Ova ekipa spremna je napraviti velike stvari, a što su velike stvari vidjet ćemo u budućnosti. Malo je falilo sreće u drugom poluvremenu, a Oršić… maestralan, čovjek kad pukne, to su rašlje. Ginuli smo, hvatali su nas grčevi, dali smo sve od sebe, nećemo odustati. Imamo HNL koji je dosta težak, sada nas čeka Gorica protiv koje moramo pokazati da smo bolji i ove sezone osvojiti naslov”, poručio je kapetan Ademi koji je i ozlijeđen igrao do zadnjih snaga.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!