NAKON INCIDENTA U DOMU ŠTIMCA: Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu – Igora

Mediji su zabilježili kako se u obitelji Igora Štimca, našeg poznatog nogometaša i bivšeg izbornika, dogodio incident koji je priredio njegov 30-godišnji sin, koji je napao oca i svoju sestru.

Podsjećamo, Igor Štimac je smirio loptu i poručio: “Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji. Pravio je majmunarije…”

Nakon svega se oglasila i bivša supruga Igora Štimca, Suzana Žunić Milačić, bivša misica i sadašnja supruga bivšeg hrvatskog košarkaša Damira Milačića.

Ona je među ostalim na Facebooku napisala:

Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi…On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog “oca”- prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje ( Dado skidam kapu ).

Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju. Sve u svemu, baš smo šareni, ali dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno..stvari se dogode, ne znaš ni kako se dogode, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se….ali opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi.

Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći….iza kiše dođe uvijek sunce – poručila je između ostalo Suzana Žunić Milačić koja je sa Štimcem u braku bila 19 godina.

Komentiraj