BERNARDIĆ VRATIO PLENKOVIĆU: Glas za Plenkovića je glas za Imovinski pokret

“Očito je to Plenkovićeva i HDZ-ova taktika u očaju i panici od gubitka izbora da napadaju SDP i mene osobno kada su rekli da je glas za Škoru glas za SDP”, rekao je čelnik Restart koalicije i SDP-a Davor Bernardić, gostujući na N1 Televiziji.

“To je pokušaj Plenkovića da vrati dio desnih birača koje mu je oteo Domovinski pokret. Jasno je da je glas za Škoru je glas za Domovinski pokret, a glas za Plenkovića je glas za Imovinski pokret i korupciju koju smo mogli gledati u četiri godine”, tvrdi Bernardić, koji je komentirao i špekulacije vladajućih s (ne)radnom nedjeljom.

“Da su htjeli u četiri godine donijeti zabranu rada nedjeljom to bi donijeli, ovako je to očajnički pokušaj da se dodvore Crkvi i vrate dio desnih birača”, rekao je Bernardić za N1.

Kada formira Vladu Bernardić najavljuje smanjenje ministarstava za pola, a zatim kreće u novi teritorijalni preustroj, tu je i Zakon o obnovi grada Zagreba, mjere za očuvanje radnih mjesta, potpora poduzetnicima…, a za svoju buduću Vladu rekao je da će biti zapamćena za sva vremena.

Oko sučeljavanja s Andrejem Plenkovićem kaže da jedva čeka da dođu sučeljavanja i sučele argumente jer Plenković nema nijedan na svojoj strani.