NAKON FOTKE SA ŠKUGOROM: Pogledajte što je odgovorio Gordan Jandroković

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja je objavio fotografiju uhićenog Damira Škugora s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem, a o svemu se danas oglasio i Jandroković.

“Fotografija je nastala tijekom događaja organiziranog od strane Područnog odbora HDZ-a Maksimir Grada Zagreba u studenom 2017. godine.

Na taj događaj gospodin Jandroković pozvan je kao predsjednik Hrvatskoga sabora i tadašnji glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice. Tom prigodom fotografirao se s članicama i članovima Područnog odbora HDZ-a Maksimir. Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora.

I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru.

Vezano za slučaj INA i preprodaju plina, predsjednik Hrvatskoga sabora daje punu potporu nadležnim državnim institucijama da utvrde što se točno događalo i tko su odgovorni pojedinci, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te da ih sukladno zakonu sankcioniraju”, navodi se u priopćenju Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora.