NAJAVA KONCERTA: Popularni Dražen Zečić 2. listopada u Lisinskom

Dražen Zečić u listopadu u Lisinskom

Jedan od najpopularnijih pjevača domaće zabavne glazbe Dražen Zečić u studiju Happy FM-a najavio je veliki koncert 2. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Dražen Zečić u studio Happy FM-a stigao je kako bi razveselio slušatelje i publiku koja će uskoro imati jedinstvenu priliku uživati u hitovima poput Ima li nade za nas, Boem u duši, Nitko nema dva života, Govore mi mnogi ljudi, Pokidat ću lance sve, Stani srce i mnogim drugim.

Kišni dan, a u duši sunce. Na želju mnogih prijatelja i publike, u suradnji s Happy FM-om – 2. listopada koncert u Lisinskom. Karte su u prodaji. Prvi puta radimo ovakav koncert, imamo dovoljno vremena za pripremit se i vježbati s orkestrom. Bit će lijepo! Imamo dovoljno vremena spremiti jedan nastup drukčiji od onog koji su ljudi imali priliku vidjeti do sada na koncertima.

Koncert nosi simboličan naziv Tamo gdje je srce. Zečić će u Lisinskom nastupati uz prateću grupu Banana, orkestar Josipa Cvitanovića, prateće vokale Brankicu Jovanovski i Tea Brajčića, dok su prijatelji, kolege i gosti s estrade dio iznenađenja. Ipak slušateljima Happy FM-a najavio je nove duete i nove pjesme od kojih će neke premijeru doživjeti upravo u Lisinskom.

Karte za koncert 2. listopada su u prodaji, a mogu se kupiti putem sustava ulaznice.hr https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/35536 i na blagajni dvorane Lisinski.