MOST ODLUČIO: Petrov neće na Milanovića i Plenkovića u 1. izbornoj jedinici

božo petrov

Pisalo se i špekuliralo o tome da će Petrov na izbore u 1. izbornoj jedinici, gdje bi mu s druge strane bili Andrej Plenković i Zoran Milanović. Ali, od toga neće biti ništa.

Petrov, koji je na prošlim izborima bio na 14. mjestu u 10. izbornoj jedinici i mandat osvojio zahvaljujući preferencijalnim glasovima, ovaj put će predvoditi tu listu, potvrdio je za tportal glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja.

Drugi na listi će biti gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić, dok će treća biti nedavno pridošla u stranku Ivana Ninčević,  šefica Poduzetničkog centra u Solinu.

Bit će na listi u 10. izbornoj jedinici i gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić, Dubrovčanin i saborski zastupnik Maro Kristić s liste Srđ je Grad, te Ante Meter s nezavisne liste Mladi Imotskog za Imotski.

Grmoja koji je prošli put bio posljednji na listi u 1. izbornoj jedinici, sada će biti drugi na listi u 6. izborne jedinice, koja obuhvaća Sisačko-moslavačku županiju te jugoistočni dio Zagreba i Zagrebačke županije. Na listi će vjerojatno biti prva MOST-ova zastupnica Jasna Matulić.

Komentiraj