MILANOVIĆ U DARUVARU: Potrebni smo vam mi, nismo Bog zna što, ali drugi nisu ni to

Zoran Milanović (Foto: Facebook)
Zoran Milanović (Foto: Facebook)

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a i kandidat Narodne koalicije U Daruvaru je, na predizbornom skupu za 2. izbornu jedinicu, rekao kako “Hrvatska plovi i raste od pozitivnih trendova koje smo započeli i vjerujemo da ćemo dobiti povjerenje da nastavimo u tom smjeru i osiguramo daljnji gospodarski rast.”

Rekao je da je jedino pitanje “kako taj rast koristiti, hoćemo li se razmetati kao u vrijeme HDZ-a, ili ćemo biti oprezni gospodari i osigurati čvrste temelje za budućnost.

Idemo razumno, nemojmo se igrati s porezima, a druga nevjerodostojna strana stalno tvrdi da će smanjivati PDV, a znaju da to nije realno i da time ugrožavaju isplatu mirovina”, upozorio je.

“Oni uopće ne razmišljaju. Zbog neznanja tamo gdje je moguće dati više obećavaju premalo, a tamo gdje se ne smije obećavati tamo se razmeću. To nisu ozbiljni konkurenti i nemaju iskustva i znanja”, rekao je Milanović o izbornim konkurentima. “Imam iskustvo premijera i želim da se naša vlada pamti kao vlada napretka, tolerancije i progresa.”

“Ovdje u Daruvaru kao i u Vukovaru se pokazuje što je multikulturalnost i obična ljudska sreća i te sredine treba razvijati, za što nam stoji na raspolaganju novac iz europskih fondova”, rekao je Milanović. “Za to smo potrebni mi, koji nismo Bog zna što, ali drugi nisu ni to”.

Rekao je i kako je namjerno malo pretjerano samokritičan, jer ljudi u Hrvatskoj ne vole političare pa se, kaže, morao malo podcijeniti.

Komentiraj