MATIJEVIĆ O AFERI U SPLITU: Bilo mi je mučno kada sam to čitao – zamjeram i Puljku

Netom prije novih izbora u Splitu- na površinu je isplivao seks skandal. Kako je otkrio Večernji list, bivši splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević i bivši gradski vijećnik Luka Baričić dopisivali su se putem društvene mreže s dvije djevojke iz Srbije, od kojih je jedna maloljetna, a da stvar bude još neprimjerenija- razmjenjivali su brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja.

Izvor: Media servis

Reakciju smo zatražili od SDP-ovog kandidata za splitskog gradonačelnika Davora Matijevića.

”Malo mi je bilo mučno kada sam sve to skupa čitao. Na samim akterima i na Ivici Puljku je da objasne što se točno dogodilo. Osobno imam zamjerku prema gospodinu Puljku koji je jučer u svom obraćanju iznio jedno značenje- seksualnost invalida.

S obzirom da sam ja kao gradski vijećnik jako dobro surađivao s udrugama za rad s osobama s invaliditetom, jučer su me neki od njih kontaktirali i smatraju da je to malo uvredljivo jer se na neki način tumači seksualnost osoba s invaliditetom kao drukčija, u negativnom kontekstu”.

Matijević je za Media servis otkrio očekuje li da se akteri seks skandala povuku iz utrke za Split.

”Ma sigurno se neće povući. U konačnici, bila je i ona situacija s pravomoćnom optužnicom pa se nije odustalo od političkog djelovanja, tako da ne očekujem. Neka se oni izjasne što imaju, a izbori su za dva tjedna pa će Splićani reći što misli o tome”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!