MATIJA VUICA O KASANDRI: Ikona 90-ih u svom je domu zaključala svoju privatnost

Vrlo emotivnu poruku preminuloj pjevačici Kasandri uputila je Matija Vuica, naša poznata dizajnerica, pjevačica i kostimografkinja.

Vuica je na Facebooku napisala:

Ako je netko bio ikona 90-ih u pravom smislu te riječi, onda je to jedna i jedina Kasandra, divna, plaha, samozatajna, a apsolutna kraljica scene.

Nije oko nje bilo nikakvih priča ni skandala, scena je bila njezin život. I baš sam je volila i baš sam zatečena i tužna. Svi smo bili dio jedne velike dance scene koju je vodio naš Miha. Ali ONA – Kasandra je bila uistinu posebna, svojom pojavom, glasom i divnom dušom. Meni zasigurno jedna od najdražih osoba koje sam poznavala.

Moja divna Kasandra koju sam s Jurom, među rijetkima, posjetila u njenom domu, jer je svoju privatnost držala zaključanu. Draga moja, hvala ti na tome.

Sjećam se i sjećat ću se svih divnih trenutaka kad nismo imali vode u hotelu u Bosni, pa su nam u bocama donosili, a ti si ispružila ruku kroz odškrinuta vrata jer nisi nikad dopustila da te bilo tko vidi nesređenu.

Sjećat ću se duhovitih anegdota u kojima si pobrkala gradove u kojima nastupaš jer si toliko gaža imala da više nisi znala gdje si.

Sjećat ću se koliko ti je teško bilo skinuti periku i pokazati mi svoju divnu plavu kovrčavu kosu. Ali želim se s tobom oprostiti s osmijehom, jer radosnu te pamtim.

I zato, kad budeš pjevala u raju, započni s onim uvodom kojemu se i danas smijemo: DOBRA VEČER MALINSKA, PARDON, MAKARSKA.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!