MARIJANA PULJAK: Zgroženi smo povratkom Željka Keruma na političku scenu

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak reagirala je na najavu bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma da će se kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima.

Izvor: Media servis

Puljak tvrdi kako su “zgroženi činjenicom da se na političku scenu opet vraća Željko Kerum, nakon svega što je priuštio našem gradu, državi i ljudima kojima je ostao dužan“

„Nevjerojatna je činjenica da čovjek s tolikim popisom tvrtki, pa i javnih firmi i institucija kojima je dugovao milijune, a od kojih je mnoge i uništio, ne odgovara za to nadležnim institucijama, već se ponovno vraća u javnost i još jednom prijeti svojim pohodom na Sabor“, rekla je Puljak.

Kako je naglasila, još je nevjerojatnije da je mnogima takav čin i dalje – smiješan. „Sve ovo izgleda kao dobro režirana predstava vladajuće stranke i gospodina Keruma, kako bi se dodatno poremetili odnosi na desnici, ali to je njihov uobičajeni folklor. Problem je u tome što institucije ove države ne rade svoj posao, pa taj folklor mi svi skupa i skupo plaćamo“, kazala je predsjednica stranke Pametno.

Dodala je i da se nada da je sada i onim biračima, kojima je uvijek stalo do dobre šale, prestalo biti smiješno i da neće dozvoliti da takvi ljudi ubiru glasove i smiju se u lice svima koji u ovoj državi rade i uredno plaćaju svoje obaveze, a da pritom nisu povlašteni ni u kojem pogledu, kao spomenuti gospodin iz Hrvatske građanske stranke.

Komentiraj