KUŠČEVIĆ I DALJE GLAVNA TEMA: Računaju da sam na samrti, pa me napadaju kao lešinari – tvrdi

Podijelite članak

U današnjem izdanju Jutarnjeg lista napokon je krenulo razotkrivanje onih kojima smetam. Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove.

Napisao je to na Facebooku ministar uprave Lovro Kuščević, braneći se od medija koji su razotkrili neke njegove afere s nekretninama.

U nastavku Kuščević kaže:

Danas je svoj “kljun” otvorio prvi od njih.

To je Srđan Dvornik. Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševom Institutu otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ.

Tamo je radio do smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svojevremeno je osnivao Udruženje za Jugoslovensku inicijativu, a radio je u raznim domaćim i stranim ljevičarskim fundacijama (pročitajte njegov životopis u objavi ili potražite na web-u).

Evo i još jedan prilog na linku https://bit.ly/2XuSf71 od 20. lipnja 2019. kada je izjavu “slučajno” dala „Nerežiška” koja inače živi u Zagrebu i koja je, pazite, govorila kako se ljudi plaše, što za samu nju nije bio slučaj iako u prilogu nije bila potpisana niti imenom što je uobičajena praksa televizijskih kuća.

Tko je ta “Nerežiška” – Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju znam da sam na pravom putu!!!!!

I naravno da nisam ja cilj već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990.-tih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice!

Komentiraj