KUĆNI LJUBIMCI IZ PAKLA: Policija objavila detalje stravične smrti Amerikanke

bethany lynn stephens, pas

Bethany Stephens (22), ubila su i raskomadala njena dva psa dok ih je bezbrižno vodila u šetnju šumom u ruralnom dijelu Virginije.

Tijelo nesretne djevojke pronađeno je u potpunosti izmrcvareno prošli petak, a njena dva pit bulla stajala su u neposrednoj blizini.

Policija je priopćila kako su njihovi djelatnici, koji su je pronašli, prvo mislili da psi čuvaju životinjski leš, ali brzo su shvatili jezivu istinu – tijelo je bilo ljudsko, a psi su ga halapljivo jeli.

“Vidio sam da psi jedu prsni koš tijela”, rekao je, užasnut prizorom, Jim Agnew, šerif okruga Goochland.

Prva traumatična ozljeda, prema njegovim riječima, bila je na djevojčinu vratu i licu. Čini se da je oborena na tlo, izgubila svijest, a onda su je psi rastrgali do smrti.

Šerif Agnew otkrio je na konferenciji za tisak da u početku nije htio objaviti ove stravične detalje smrti, iz obzira prema obitelji žrtve.

No, malim gradićem ubrzo su počele kružiti glasine, a oni koji su poznavali nesretnu djevojku odbili su povjerovati da su je njeni psi zaista usmrtili.

“Odlučio sam iznijeti sve detalje tragedije, kako bi razjasnio javnosti što se doista dogodilo”, otkrio je šerif okruga Goochland, dodajući kako su psi u posljednje vrijeme bili “pomalo zapostavljeni”.

Psi su, naime, živjeli kod oca nesretno stradale djevojke, koji se, navodno, nije ni izbliza dovoljno brinuo za njih.

Njeni prijatelji, pak, na društvenim mrežama i u medijima izražavaju nevjericu da bi psi ubili svoju vlasnicu, koja ih je odgojila otkad su bili štenci i, kako kažu, tretirala kao vlastitu djecu.

Sumještani i susjedi pse poznaju otkada su se oštenili, te tvrde da su toliko nježni i dobročudni da “nisu imali jednu grubu kost u svom tijelu”, te da bi vas mogli ‘ubiti’ jedino poljupcima.

No, policija je nakon provedene opsežne istrage zaključila da su ugrizi na glavi djevojke odgovarali ugrizima njenih pasa i isključili sumnju da ju je ubio medvjed, vuk ili neka druga divlja zvijer.

Psi su eutanazirani, uz dozvolu obitelji, ali i ova standardna procedura naišla je na protest ljubitelja životinja i inih srodnih udruga.

PISALI SMO:

VIDEO: STRAVA U ŠUMI – Zaklali je njezini ljubimci, dva pit bulla, dok su bili u šetnji! – čitajte OVDJE.