PERNAR O AGROKORU: Građani su opljačkani od iste grupe kriminalaca za koje su glasali

Izvor: Živi zid
Izvor: Živi zid

Jedan je građanin zamolio zastupnika Živog zida Ivana Pernara bi li mogao komentirati situaciju u kojoj dioničari kompanija u sustavu Agrokora gube u potpunosti vrijednost svojih dionica, te što će se na kraju dogoditi s mirovinskim fondovima i hoće li na kraju netko odgovarati.

Ivan Pernar je na Facebooku odgovorio:

Prvi sam u Saboru upozorio na gubitke s kojima će se suočiti mirovinski fondovi kao i na to da će dionice Agrokora postati bezvrijedne.

Oni koji su me poslušali, mogli su ih prodati i riješiti ih se, oni koji me nisu poslušali te su ih zadržali ili pak nastavili kupovati ostat će bez svega.

Odgovornost je najviše na državi koja je skrivala i ignorirala malverzacije golemih razmjera u Agrokoru, odnosno na političkim strukturama koje su se umjesto milijardama u Agrokoru bavile kunama viška u kasama kafića, frizerskih salona i slično.

Narod je nažalost pljeskao Liniću jer tobože uvodi reda fiskalizacijom, a na kraju je ispalo da nema koristi od iste, dok će golema šteta i dugovi koje je Todorić ostavio iza sebe uništiti mnoge proizvođače (dobavljače), umirovljenike čiji su fondovi ulagali u te dionice, kao i pojedinačne dioničare.

Takav scenarij posljedica je volje većine biračkog tijela koje na izborima podržava one koji skrivaju i podržavaju makro kriminal, a bave se beskućnicima koji su ukrali 10 kuna, Huanitom Luksetićem koji je dobio 2 godine zatvora zbog par stabljika marihuane, mojim navodnim grafitima u Sesveta i slično.

Slikovito rečeno, građani su glasali za i opljačkani su od iste grupe kriminalaca.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/photos/a.1385268261798953.1073741828.1382789368713509/1978163992509374/?type=3&theater” bottom=”30″]