KRVAVI OBRAČUN: Pronađen mrtav član splitske zločinačke organizacije

Večeras je na području Malačke nađen mrtav Petar Vuknić. Kako piše Dalmatinski portal, protiv njega se vodio postupak na Županijskom sudu u Splitu za sudjelovanje u zločinačkoj organizaciji Željka Rajića i pokušaju ubojstva Joze Čabraje.

Sumnja se na nasilnu smrt, tj. ubojstvo, a na kriminalističkom istraživanju nalazi se D. P. koji je prije dva dana bio s Vuknićem u jednom splitskom hotelu.

Njihove obitelji prijavile su nestanak, a D.P. se, kako neslužbeno doznajemo, danas predao. Nakon toga je pronađeno i tijelo.

Privedenom su prije desetak godina sudili zbog ubojstva iz koristoljublja starice u Njemačkoj, piše Dalmatinski portal.

Iz PU splitsko-dalmatinske su izvijestili:

Jučer tijekom dana prijavljen nam je nestanak dvojice muškaraca koji su posljednji put viđeni zajedno 03. veljače 2022.godine na području grada Splita.

Odmah po zaprimljenim prijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za osobama. Jučer tijekom dana na području Splita pronađeno je osobno vozilo koje koristi jedan od njih.

Jedan od muškaraca za kojim smo tragali danas tijekom dana je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Danas oko 18:30 sati na području Malačke policijski službenici pronašli su tijelo muške osobe. U ovom događaju utvrđeni su elementi kaznenog djela.

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Mjesto događaja je osigurano i obaviti će se očevid.