KORISTIO GUŽVU: Opelješio zlatarnicu dok se u Zagrebu prosvjedovalo

Zagrebačka policija uhitila je u srijedu oko 10 sati na raskrižju u centru grada 37-godišnjaka koji je nekoliko minuta ranije u obližnjoj Ilici opljačkao zlatarnicu i pobjegao s plijenom.

“Nekoliko minuta prije 10 sati, 3. veljače, počinjeno je razbojništvo u zlatarnici u Ilici gdje je prema tada poznatim informacijama nepoznati muškarac uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 44-godišnjom zaposlenicom, otuđio nakit i dao se u bijeg.

Njegov bijeg je završio na raskrižju Ulice Republike Austrije i Jagićeve ulice gdje su ga locirali zagrebački policajci koji su se temeljem početnih informacija s terena dali u intenzivnu potragu za počiniteljem.

Na tom je raskrižju spriječen u bijegu i savladan njegov otpor uz sredstva prisile tjelesnu snagu te sredstva za vezivanje.

Utvrđeno je da je starosti 37 godina te su sumnje da je on mogući razbojnik potvrđene s obzirom da su policijski službenici kod njega pronašli zlatni nakit i samo sredstvo izvršenja pa je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba”, priopćila je zagrebačka policija.

Komentiraj