KONZULTACIJE KOD PREDSJEDNICE: Plenković na njih odlazi bez 76 potpisa

andrej plenković

Skupljanje potpisa, uoči konzultacija kod predsjednice u srijedu, već je počelo. Ipak, kako se može čuti, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za sada ih ne namjerava nositi na prve konzultacije.

Uskoro počinje i treći krug razgovora s partnerima iz Mosta. Uoči nove runde pregovora u središnjicu HDZ-a počeli su stizati istaknuti HDZ-ovci.

Da je HDZ počeo skupljati potpise izjavio je i aktualni HDZ-ov ministar turizma Anton Kliman no ne zna hoće li imati potrebnih 76 do konzultacija.

“To ne znam, u HDZ-u će svi potpisati, a vjerojatno i ostali sudionici pregovora. Mislim da tu neće biti apsolutno nikakvih problema i vjerujem da ćemo imati stabilnu vladu. Pred nama je u iduće 4 godine jedno izazovno vrijeme i zato nam je potrebna ta stabilna vlada”, rekao je Kliman.

Milijan Brkić uvjeren je da će Andrej Plenković do konzultacija kod predsjednice imati 76 potpisa za sastavljanje Vlade.

“Imat će sigurno dovoljno potpisa”, rekao je Brkić. I kandidatkinja na listi HDZ-a u 4. izbornoj jedinici Irena Petrijevčanin Vuksanović, u središnjici je dala svoj potpis za Andreja Plenkovića za mandatara. I ona vjeruje da će on imati dovoljno potpisa do konzultacija. Na pitanje zna li koliko će potpisa imati, odgovorila je:”Pa bit će onoliko koliko je rečeno”, izjavila je Petrijavčanin Vuksanović.

Kako nam je potvrđeno na Pantovčaku, konzultacije će početi u srijedu u podne, a sutra će u 14 sati predsjednik DIP-a Branko Hrvatin predsjednici uručiti službene rezultate izbor

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!