KONCERT ZA PAMĆENJE: Klapa Rišpet na rasprodanoj tvrđavi sv. Mihovila

Slušali ih uživo ili putem etera, oni su omiljeni i najtraženiji. Jedinstvena klapa Rišpet, sinoć je dokazala zašto zbog njih, srca kucaju jače. Pred rasprodanom tvrđavom sv. Mihovila u Šibeniku održali su koncert koji se pamti.

Prvi samostalni nastup pod zvjezdanim nebom u Krešimirovom gradu fanovi su željno iščekivali, ulaznica danima nije bilo i tražilo se mjesto više. Sve to Rišpetovci su višestruko vratili glazbom sa dušom. Poznati po romantičnoj ali istodobno i energičnoj strani, okupljenima su priuštili originalnu glazbenu priču sa koje su svi otišli ispunjena srca.

Prestižna ljetna koncertna destinacija svjedočila je impresivnom nastupu, dok je Rišpetovski razigrani i zavodljivi ritam, poticao na radost, veselje, zabavu, pjesmu i ples. Uvijek osluškujući ‘puls’ publike, Ivo Amulić, Pero Kozomara i društvo, ponovno su ispleli koncert prepun dobrih vibracija, posvećen životu, radosti i ljubavi. Strastveni mediteranski temperament ali i nezaobilazne emocije sinoć su bile vidljive u svakom pokretu i stihu.

Foto; Pero Kozomara

‘Kad smo doznali da bi mogli održati koncert na tvrđavi sv.Mihovila u Šibeniku, svi smo bili ushićeni. Ne samo zato što još nismo imali samostalni koncert Rišpeta u Krešimirovu gradu, već i zbog činjenice da je tvrđava sv. Mihovila postala prestižna koncertna destinacija u kalendaru svima onima koji nešto znače na hrvatskoj sceni. Samim time što se koncert  rasprodao, i ovom prigodom zahvaljujemo se svima koji su odlučili prisustvovat  koncertu klape “Rišpet”. Bilo je ovo još jednom divno druženje u prekrasnom okruženju bisera naše Dalmacije, u gradu Šibeniku.’, kazao nam je Ivo Amulić.

Rasprodana tvrđava sv. Mihovila potvrdila je ono što je odavno jasno, publika i ‘dalmatinski slavuji’ vole se javno. Dokaz je i aktualna HR Top 40 lista na kojoj je njihov aktualni ljetni hit ‘Lipo mi je tu’, tjednima neprikosnoveni broj jedan.

U međuvremenu, Rišpetovci vas čekaju za tjedan dana 18.08., na splitskom Sustipanu. Ne sumnjamo kako će u svom gradu i na domaćem terenu, biti nova ‘fešta’ za pamćenje.