KAZNENA PRIJAVA: Gordana Sobol, bivša zastupnica, prijavila generala Glasnovića zbog govora mržnje

Gordana Sobol

Gordana Sobol, bivša zastupnica SDP-a, podnijela je kaznenu prijavu protiv izabranog saborskog zastupnika Željka Glasnovića zbog govora mržnje.

Da je podnijela DORH-u kaznenu prijavu objavila je na Facebooku.

Podsjetimo, general i saborski zastupnik na Facebooku je objavio niz tekstova u kojima je izvrijeđao studente Filozofskog fakulteta.

Među ostalim Glasnović je napisao:

“Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu….Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF…

To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijed ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja videoigara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine…

U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa s neobrijanim nogama za Pjongjang….”

Na internetu je inače pokrenuta peticija za opoziv Glasnovića kao zastupnika, o čemu možete čitati OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/gordana.sobol.52/posts/125831434544545″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!