JANDROKOVIĆ O RASPUDIĆU: On nije ni bio nezavisni komentator, već politički agitator Mosta

“Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator, kolumnist koristeći čak i javnu televiziju za iznošenje svojih stavova i pritom se lažno predstavlja da je nezavisni komentator”, rekao je novinarima Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, koji je u verbalnom ratu s Ninom Raspudićem.

“Sad se vidi da on nije nezavisni komentator, nego politički agitator Mosta”, tvrdi Jandroković, dodajući da je sada jasno da sve što je Raspudić napisao u proteklih pet godina nisu njegovi stavovi, koje iznosi kao objektivne i svoje, nego da se radi o riječima napisanim s ciljem difamacije njega (Jandrokovića op. a.) te manipulacija i neistina, “koje su često iznošene na gnjusan način… Sad se pokazalo da ide u političku arenu, i prvo što čini – proziva baš mene. Iznenadio sam se na početku, ali kad sam vidio cijelu agendu, da to traje godinama, postavlja se pitanje njegove profesionalnosti i moralnosti”, rekao je Jandroković.

Novinari su pitali je li otišao predaleko spominjući intimne i obiteljske stvari, Jandroković je rekao da on ne zadire ni u čije intimne odnose, te naglasio: “Kad dovodite u pitanje nečiji život, a ja nisam farizej, nisam licemjer, ja svoj politički život mogu isto tako obraniti u svom privatnom životu, a mnogi se zalažu za jedno u javnom životu, a žive sasvim drugo u svom privatnom životu”.

Podsjetimo, Nino Raspudić u ponedjeljak je, gostujući u N1 studiju uživo, Jandrokovića nazvao “umiljatim djetetom koje ima četiri političke majke”.

“Kaže gospodin Jandroković kako ima troje djece s jednom ženom, ja to respektiram i čestitam mu, ali za njega kao političara je važnija druga stvar, a to je da je on umiljato dijete četiri političke mame. Prva mama mu je bio Ivo Sanader kojem samo što nije sjedio u krilu, onda zabijanje noža u leđa pa dolazi Jadranka Kosor, treća mama mu je bio Tomislav Karamarko i sada mu je Plenković, a kada Plenković padne pokušat će naći i petu političku majku”.

Komentiraj