IVOŠEVIĆ TVRDI: Cilj je bio da pokažem spolovilo i da mi zapečate karijeru

Nakon što je Večernji list u nedjelju objavio da “posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića – s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna”, prozvani su održali pressicu u Splitu.

Takve medijske navode kao netočne su odbacili Bojan Ivošević, Luka Baričić i predsjednik stranke Centar, Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika.

Baričić je najavio povlačenje iz politike, rekavši da zna tko stoji iza svega, dok Bojan Ivošević za svoje povlačenje iz političkog života ne vidi razlog.

Upitan hoće li se zbog ovoga povući iz politike, Ivošević je rekao da neće. “Ja nisam napravio ništa protuzakonito. Poruke koje su oni slali nama, to su nemoralne poruke. Ja nisam slao ništa nemoralno”, rekao je Ivošević.

Potom je pokazao poruke koje su dobivali.

“Cilj sam bio ja. Cilj je bio da me natjeraju da ja pošaljem sliku svoga spolovila i da mi time završi politička karijera. Nisu uspjeli”, rekao je Ivošević.

Osoba koja je komunicirala uopće tu priču još tijekom vikenda, radi se o članu Hrvatske građanske stranke, zaposleniku gradske uprave, rekao je Ivošević, ne htijući otkriti ime osobe o kojoj govori.