IVICA PULJAK: Plenković nas je opet napao zbog Maje Đerek, ali počistit ćemo nered

Jučer nas je premijer Plenković još jednom napao pred kamerama i to zato što smo angažirali Maju Đerek da nam pomogne uvesti red u gradsku imovinu u kojoj smo zatekli dobro njegovani kaos, koji odgovara najviše “onima koji imaju dobru vezu”, kako bi rekao kandidat HDZ-a.

Kaže to na Facebooku Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika Splita, koji se nada novom izboru i daljnjem uvođenju reda u gradu.

U nastavku Puljak kaže:

Građanke i građani grada Splita na izborima će odlučiti hoće li se politika uvođenja reda u gradske nekretnine nastaviti ili će upravljanje najvažnijim gradskim resursima biti dano na milost i nemilost HDZ-u i Kerumu.

Kako je dobro poznato da novi podstranački kandidat osuđene političke organizacije s izraženom poviješću pretvaranja javnog u privatno ima određene sklonosti prisvajanja zajedničkog krova u privatnu terasu, siguran sam da će tako upravljati i gradskom imovinom, ako nekim čudom dobije priliku za to.

Zato što to govori osoba koja svoju karizmu koristi da štiti kriminal, a sada je u Splitu pronašao jednog kandidata kojem je namijenio istu ulogu, ne mogu šutjeti i neću preći preko napada na Maju Đerek, osobu koja je prijavila kriminalne aktivnosti ministra koji sramoti Hrvatsku vojsku čim otvori usta. Zamislite koliko im je Maja trn u oku kad je orkestrirano napada cijela Vlada.

Hvala premijeru Plenkoviću što me motivira da još jače zapnem i da počistimo nered koji je njegova ekipa generirala desetljećima i još bi da mogu, ali ovaj put im neće uspjeti jer su se na krive namjerili. Ne daj se Splite!