IVAN PERNAR: Gospodo iz korumpiranog vrha riječke policije, ako želite istinu – progovoriti ću

Ivan Pernar 1

Budući saborskog zastupnik Živog zida Ivan Pernar, koji još nije polžio zakletvu pa i nema imunitet, oglušio se na poziv policije na obavjesni razgovor, bio bahat i arogantan, a na društvenim je mrežama doživio razne komentare.

Stavio je na Facebook i novu objavu, koju prenosimo:

“Kada se na deložaciji pozovem na imunitet, to javnost gleda kao politički otpor, ali kada mi policija na osobnoj razini iskonstruira lažnu optužbu, e onda se nemam pravo pozvati na imunitet.

Drugim riječima, imunitet vrijedi samo da bi branio druge, ne i sebe.

Mislio sam da će birači nakon svih ovih godina borbe reći, odmori se, ne moraš im se više pokoravat, međutim, prevario sam se.

Ne shvaćaju da kada me tjeraju da sagibam glavu pred sustavom i oni sami sagibaju glavu, jer ja ne predstavljam sebe, već njih.

Time što traže od mene da sagibam glavu, ponižavaju prvenstveno sebe jer montirani proces protiv mene i eventualno prisilno dovođenje na policiju izravno proizlaze iz mojeg političkog djelovanja.

Oni pogrešno misle da slučaj zlouporabe djeteta u Rijeci ima veze s nekim mojim osobnim činom, a ne s tim što sam stao na stranu seksualno zlostavljanog djeteta čiji je otac nakon moga upozorenja da ako ne prestane da ću snimiti izjavu djeteta o tome što mu radi i javno ju objaviti, kako bi se spasio, mene kazneno prijavio da sam iskorištavao to dijete.

Drugim riječima, da je optužba protiv mene lažna i bez dokaza, a da policija postupa samo zato jer sam politička opozicija sustavu kojeg predstavljaju, a ne zato jer ima osnove za to.

Mislio sam da ako sam podmetnuo leđa za to dijete, da će moji birači napraviti isto za mene, hoće vraga, kad se nađeš u problemima – “Pernar snalazi se sam”, iako sam u problemima radi njih, a ne radi sebe.”

Slijedi potom i još jedna objava:

“Gospodo iz korumpiranog vrha riječke policije koja izvodite ovaj cirkus, ako želite čuti istinu od mene, ispunit ću vam želju.

Ako idete lažnim optužbama protiv mene i prijetite nasiljem, a javnost mi ne dozvoljava da se branim imunitetom, drugog izbora nemam.

Ako želite da govorim – progovorit ću.”

Evo kako je Pernar odgovorio kada mu je stigao poziv policije – pročitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/pernari/posts/1696006510725125″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/pernari/posts/1696024510723325″ bottom=”30″]