I TO JE MOGUĆE: Na web stranici Hrvatske izdajice upisuju tzv. “hrvatske izdajnike”

Već nekoliko dana kruži suluda web stranica Hrvatske izdajice kojom se poziva građane da prijave u bazu podataka tzv. hrvatske izdajnike.

Na početnoj stranici je naslov – Pronađi izdajnika, a u lijevom gornjem kutu uz naziv Hrvatske izdajice je i logo nacrtane omče za vješanje.

Može se vidjeti da je stranica pokrenuta 19. studenog s domenom registriranom u Rusiji.

U uvodu piše: “Ovdje možete naći izdajnike hrvatskog naroda, molimo Vas pretražite ili unesite podatke koji nedostaju, da ih MI, NAROD možemo pronaći i suditi im po Božjem i Prirodnom zakonu, Hvala Vam svima, Slobodnim Ljudima”.

Građane se poziva da im pomognu locirati nove izdajnike i time, očito, krše GDPR.

“Ovdje unesite njihove adrese, imena i tko im je u bliskom srodstvu. Možete prijaviti imena, adrese (kuće, vikendice, imanja), brojeve telefona, e-mailove, sve što znate ili ste spremni podijeliti sa Hrvatskim Narodom”, navodi se na stranici.

Foto: Screenshot

Kao generalni menadžer navodi se Mr. Traitor Finder (izmišljeno ime, naravno).

Na popisu je premijer Andrej Plenković za kojeg kažu da ga “plaćaju Soroš, Bill Gates i razni masoni da uništi Hrvatsku”.

Zatim je tu i predsjednik RH Zoran Milanović za kojeg piše da se mora “odlučiti na koju će stranu … ili sa nama ili protiv nas…”

Spominju ministra Vilija Beroša i kažu da uspostavlja zdravstvenu diktaturu i totalni kriminal, a da članovi Stožera Alemka Markotić i Krunoslav Capak da propagiraju strah i cijelo vrijeme lažu.

Za Davora Božinovića pišu da uspostavlja zdravstenu diktaturu i da je bezakonje njegov standard.

Na stranici je još niz imena iz javnog života, a i neki su novinari također na meti.

Foto: Screenshot

Iz Ministarstva unutarnjih poslova kažu da policija provodi izvide “u cilju utvrđivanja elemenata kaznenog djela za koje se kazneni postupak pokreće po službenoj dužnosti”, no kako je takvo postupanje tajno, zasad ne mogu dati više podataka.