I NOVINARI “RUŠE” DINAMO: Kome trebaju “navlakuše” o odlasku Livakovića, Petkovića… i sada Ademija?!

U Dinamu se događaju neki potresi, ali se čini, kada se pogledaju mediji, kako su se i neki novinari odlučili “pomoći” da se Dinamo uruši što više.

Piše: Milivoj Pašiček

Nećemo nagađati koji su im interesi i za koga rade, iako su kao neutralni i pošteni, ali šire već tjednima pravu histeriju doslovno – izmišljajući.

U tim su tjednima obavještavali javnost uglavnom “navlakušama” i nagađanjima.

Po njima pola Dinama je trebelo otići jer su na naslovnicama portala javljali kako odlaze Livaković, Šutalo, Petković….

Već su im izmišljali klubove, istaknuli cijenu, pa se raspisali koliko će Dinamo dobiti novca, ali koliko će biti oslabljen.

Pisali su i da odlazi kapetan Ademi… Onda su odšutjeli sve, jer su vidjeli da nitko nije otišao.

I sada im opet vrag ne da mira u najavljuju drame u svlačionici, pljuju po Čačiću, i opet najavljuju odlazak Ademija kao gotovu stvar.

O, da… čini se da ni oni nisu sigurni, jer na kraju najava stavljaju – upitnik.

A što se Ademija, kapetana Dinama tiče, on će i dalje voditi svoju ekipu. On je igrač-gospodin i svjestan je što je Dinamo učinio za njega.

Istine radi, niakvog sukoba na liniji Čačić  Ademi nema. Kapetan je došao na razgovor i rekao da ima dvije ponude.

One nisu spektakularne što se tiče transfera, a zna se koliko on Dinamu treba. Shvatio je da ga Dinamo sada ne može pustiti.

Naravno, one koji imaju pameti u glavi, sve to što se piše o odlascima iz Dinama ne čudi, jer se i novinarstvo nažalost srozalo na svim područjima, pa funkcionira po onoj “rekla – kazala”.

Važno je podići prašinu, u njoj se sve manje vidi, pa i – istina.

A da je tome tako svjedoči i priopćenje Dinama:

“Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija.

Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer.

Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamom”, objavio je hrvatski prvak.