HAMED BANGOURA: Opća lobotomija građana Hrvatske se nastavlja

Naš poznati poduzetnik i nekada popularni televizijski voditelj Hamed Bangoura osvrnuo se na pravu poplavu televizijskih sadržaja koji služe svemu i svačemu, ali ne i prosvjećivanju i pozitivnim učincima na hrvatske građane.

Na facebooku Bangoura slikovito pojašnjava:

Sve je krenulo meksičkim i inim sapunicama, pa se preko Big Brothera, preselilo na selo gdje su nam farmeri umjesto da obrađuju zemlju tražili i još uvijek traže ljubav.

Onda smo krenuli raditi večere za pet, a ni pet ni šest nego 20 tak djevojaka traži mistera savršenog, koji rijetko kada uopće govori hrvatski.

No, nema brige, jer i sina se danas ženi pred malim ekranima. No tu očito nije kraj. Za svakoga po nešto rekao bi narod ili ti ga kruha i igara.

S druge strane ja sam od onih starih romantika i dinosaura koji su odrastali na crtiću u 19:15, odličnoj glumi u Velom ili Malom mistu, a sportske inspiracije pronalazio sam na tekmama Cibone i Jugoplastike gdje sam se divio Draženu, Aci, Toniju i Dini.

Sive stanice sam brusio na Kviskoteci, a zabavu na Jadranskim susretima. O glazbi neću ni riječi prozboriti, jer jučer i danas su na tom polju dva svijeta različita.

I s tim ću stati i pod hipnozom čekati, jer danas su u trendu “zvijezde” pod hipnozom. Opća lobotomija građana Lijepe naše se nastavlja…

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10157851245470288″ bottom=”30″]