BRUTALNI NAPAD U ZADRU: Dvojicu američkih vojnika tukli šakama i nogama u glavu

U Zadru su u subotu navečer pretučena dvojica američkih vojnika.

Kako je objavio Zadarski.hr, riječ je o tamnoputim gay mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera i pokazali da su homoseksualci.

Skupina u kojoj je bilo između osam i 10 muškaraca napala ih je nakon što su twerkali.

Završili su na Hitnom prijemu Opće bolnice gdje im je zbog raskrvarenih glava, podljeva i zadobivenih udaraca pružena liječnička pomoć.

Jedan od njih je ispričao:

“Prošle noći smo doslovno doživjeli jedan od najgorih trenutaka ikad u životu. U klubu nas je napala grupa od osam do deset hrvatskih muškaraca. Nikad se u životu nisam osjećao tako bespomoćno. Izgledalo je kao da nas ne namjeravaju pustiti žive”, ispričao je jedan od napadnutih.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U priopćenju PU zadarske se kaže:

Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečena su dva strana državljanina u dobi od 24 i 25 godina koji su izjavila da su u ugostiteljskom objektu fizički napadnuti od nekoliko nepoznatih osoba.

Obojica su kolima HMP prevezeni u OB Zadar, gdje je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Također je utvrđeno da su obojica stranih državljanina bila pod utjecajem alkohola, a isto tako prilikom policijske intervencije nisu navodili okolnosti samog događaja.

Kriminalističko istraživanje se trebalo nastaviti u jutarnjim satima, međutim obojica su napustila teritorija RH i naknadno u medijima iznijeli dodatne okolnosti događaja”.