HAMED BANGOURA: Dragi umirovljenici, dragi mama i tata, vrijeme je da se osvijestite

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Umirovljenici u Hrvatskoj sve lošije žive, a mnogi od njih više nisu na rubu bijede, nego doista žive život nedostojan čovjeka, zahvaljujući prije svega onima na vlasti.

Uoči svakih izbora dobivaju velika obećanja, a nakon njih ništa, ili sramotne mrvice.

O tome je progovorio i Hamed Bangoura, čovjek koji sve sigurnijim koracima grabi u politiku, ali ne zbog politike, nego zbog obespravljenih ljudi.

Ovaj put Bangoura se obratio umirovljenicima, a njegovu objavu sa Facebooka prenosimo u cijelosti:

Dragi naši umirovljenici (ovo ide i moju mamu i tatu), vrijeme je da se osvijestite. Niti će Vam SDP, niti HDZ promijeniti Vaš status. Za Vašu informaciju 27 godina služite partijama kojima je jedino stalo do Vaših predsjednika stranaka, a rezultat je 547.132 umirovljenika s mirovinom manjom od 2.000 kn.

Vrijeme je da se ujedinite, smijenite Vaše predstavnike i uskoro potražite novu snagu koja će iz temelja promijeniti Vaše živote, ali što je bitnije živote Vaših najmilijih, a radi se o Vašim unucima prije svega. Nikakvi Bernardići ni Plenkovići neće mrdnuti sa svojim suradnicima da bi Vama bilo bolje.

Da bi Vam bilo bolje morate im reći dosta i okrenuti se onima koji znaju kako će ispuniti Vaše zahtjeve. Ne zato što se misle razbacivati novcima, već zato što znaju kako će te novce stvoriti i zato što prije svega poštuju svoje roditelje i doprinos koje su starije generacije dale za svoju Domovinu.

Jest da je malen problem u tome da je sve ono što ste stvarali rasprodano u bescjenje, ali sve se to da posložiti, onda kada se i Vi, kao i ostatak naroda posloži i shvati da promjene idu od nas samih. Vaša prva promjena mora biti da prestanete slijepo slušati laži onih koji Vas “zastupaju”.

Stoga, sastančenje s njima nema nikakve koristi osim daljnjih obmana. I da, novaca ima i nema razloga da kopate po smeću.

Komentiraj