GRLIĆ RADMAN PREDSJEDNIKU: Dok mi radimo on visi po seoskim birtijama

Predsjednik Zoran Milanović danas se obrušio i na ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana, koji je na sve reagirao gostujući na N1 televiziji.

Podsjetimo, predsjednik je rekao da bi Radman radio u kotlovnici da ga on nije poslao za ambasadora u Budimpeštu.“On je i glup i teško se izražava. Naslijedio je otetu kotlovnicu. Ovakve bruke od ministara, majke ti… Sramoti nas taj tip”, samo je dio Milanovićevih današnjih izjava o Radmanu.

Radman je u N1 studiju uživo rekao da Milanović lupeta.

“Ja sam mislio da to govori netko u Hyde Parku, gdje možete staviti 20 centimetara podij i možete lupetati što god hoćete. Ali kad vidite da to govori hrvatski predsjednik, on piše tamo umirem od stida, on ne može umirati od stida jer nema obraza. Mi umiremo od stida, on je svojom politikom pokazao da je najgori, najnesposobniji i najdestruktivniji predsjednik kojeg smo imali u povijesti. Mi moramo strancima objašnjavati što on govori ovdje jer ono što on govori ovdje ambasadori to prevode pa nas onda pitaju što to naš predsjednik radi. Ovo što je sada rekao, ovo je na razini klevete, da on govori da je netko izdajnik, da je netko glup”, rekao je Grlić Radman pa nastavio:

“On predbacuje Plenkoviću ono sve što zdušno radi, a nikad BiH nije bila vidljivija. On je jedan lijen i nesposoban političar koji će nakon ove izjave nekome namignuti, nasmijati se i otići u neku birtiju. Dok mi predano radimo, on visi po seoskim birtijama. Puno mi znamo što on radi i gdje se kreće.”

Istaknuo je da Milanović nikad dosad nije govorio o kandidatskom statusu BiH. “Plenković je to spomenuo već 2016. godine”, rekao je Grlić Radman.Imamo populistički pristup predsjednika Milanovića, koji jeftino prodaje sebe. On ne poznaje karakter BiH, on je opsjenar. On bni docirao, ali bi prebacivao odgovornost na drugoga, rekao je ministar.