GRAĐANIMA PREDSTAVILI PROGRAM: HDZ-ovi kandidati iz VII. izborne u Primorsko-goranskoj županiji

Davor Ivo Stier 1, N. Vinodolski

Kandidati HDZ-a VII. izborne jedinice bili su u posjeti Primorsko-goranskoj županiji. Tomislav Medved, Davor Ivo Stier, Tomislav Klarić, Majda Burić, Drago Prahin, Domagoj Ivan Milošević i Tomislav Masten posjetili su Novi Vinodolski, Vinograde Pavlomir, Viškovo i Čavle.

U Novom Vinodolskom kandidati su kroz druženje s građanima uz more promovirali izborni program Hrvatske demokratske zajednice s posebnim osvrtom na turizam i gospodarstvo, nakon čega su se uputili u posjet Vinogradima Pavlomir.Stier, Burić, Klarić

Domaćini Vinograda srdačno su ih primili, proveli kroz vinariju, počastili vinom te pokazali entuzijazam s kojim obrađuju svoje vinograde te proizvode vina.Vinarija_Stier i vlasnik

U općini Viškovo kandidati su u neformalnom druženju i razgovoru s mještanima iskazali veliki interes za rješavanje gorućih problema Općine.

Dan su završili posjetom Općini Čavle gdje su pozvali mještane da 11.09.2016. izađu na izbore i svoj glas daju listi provjerenih i poštenih ljudi, listi Hrvatske demokratske zajednice.

Davor Ivo Stier, VII. izborna, HDZ