GORDAN MARAS: Želim da roditelje dočekaju rješenja statičara u školama i vrtićima

SDP Zagreb održao je press konferenciju na temu “Stanje odgojno-obrazovnih ustanova u Gradu Zagrebu nakon potresa 28. i 29. prosinca 2020.”.

Izor: Media servis

Klub zastupnika SDP-a tražit će, kažu, od gradonačelnika Grada Zagreba da dostavi Gradskoj skupštini Grada Zagreba izvješće o stanju odgojno-obrazovnih ustanova u Gradu Zagrebu, kako bi svi mogli dobiti pregled stanja odgojno-obrazovnih ustanova te jasno razlučiti koje ustanove su sigurne za korištenje, a koje predstavljaju opasnost za građane.

Evo koje je zahtjeve gradonačelniku Milanu Bandiću uputio predsjednik Gradske organizacije SDP-a, Gordan Maras:

”Želim da u ponedjeljak na oglasnim pločama vrtića i škola u gradu Zagrebu, pogotovo na Donjem i Gornjem gradu, roditelje dočeka ovjereno rješenje statičara da su zgrade sigurne.

Neka nas ne lažu gradonačelnik Bandić i Lovrić da su statičari provjerili zgrade jer nisu. Imam desetke mail-ova, pa i ravnatelja škola, koji su rekli da su tražili pregled statičara do danas i još nitko nije došao.

Znači imate gradonačelniče pet dana da sve škole u Donjem i Gornjem gradu statičari pregledaju, i vrtića naravno, inače djeca neće ići u školu.”

Komentiraj