FOTO: VLATKA POKOS – Ne znam zašto je važno zbog čega sam se vratila u Hrvatsku

Nekadašnja TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos komentirala je zašto se vratila u Hrvatsku iz Kanade, ljuta na medije koji, kako kaže, pišu svašta.

Pokos je na Instagramu, uz svoje fotografije, napisala:

“Kad se laž ponovi bezbroj puta, ona postaje istina. Osobito u hrvatskim medijima koji vole prepisivati i širiti laži o mome životu. Ima ih puno, ali jedna je posebno iritantna te ću je ovom prilikom demantirati: NE, nisam se vratila u Hrvatsku zbog zabavne emisije u kojoj sam sudjelovala.

Nitko pri zdravoj pameti ne donosi životne odluke na takav način. Moji razlozi puno su dublji i ozbiljniji i nikog se ne tiču. Kao što se nikog ne tiče gdje živim i što radim.

Ne vidim zašto bi to ikom bilo važno osim meni, mojoj obitelji i vrlo malom broju bliskih prijatelja koje imam. I ne, nisam se trajno vratila u Hrvatsku. Hrvatska me uporno i neumorno podsjeća na najružnije stvari u mome životu. Obasipa me mržnjom, lažima i zloćom. Uz časne iznimke”.

Podsjećamo kako se nedavno zaposlila u jednom splitskom hotelu u kojem radi na takozvanoj concierge-usluzi za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!