FOTO: AVA U STRANIM MEDIJIMA – Predsjednička kandidatura nosi veću popularnost

Otkako je najavila svoju predsjedničku kandidaturu i pohod na Pantovčak, Avi Karabatić raste popularnost, sve je više onih koji ju podržavaju, a za nju se zanimaju i strani mediji.

Pod naslovom “Bivša Playboyeva zečica želi biti hrvatska predsjednica” Avom se bavi britanski LadBible.

“Ava Karabatić, koja se pojavljivala u reality showovima, a zalagala se za legalizaciju prostitucije da bi se povećala sigurnost seksualnih djelatnica, ali i punio proračun, otišla je korak dalje i najavila da će sudjelovati na predstojećim izborima”, piše LadBible.

Podsjetimo, svoju je kandidaturu Ava najavila na Instagramu, najavljujući novi režim – Avin režim:

“Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav.

Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo ono.

Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica.

Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”.

karabatić, faksimil