FILIPOVIĆ TVRDI: Nacional laže – nikad nisam sa Škugorom razgovarao telefonom

Na današnjoj pressici ministar Davor Filipović oglasio se i o napisima Nacionala, te tvrdi da su sve optužbe u Nacionalnu – laž.

“Nacional je u jednom broju napisao da sam promijenio frizera i da se šišam gdje i premijer, što je notorna laž, a i smiješno je. Nakon toga je bila objava da imam posebnog savjetnika za medije, to se nije dogodilo”, kazao je Filipović.

“Slikali su me s leđa kako ulazim u more pa su komentirali moje kupaće gaćice”, rekao je.

Demantirao je natpise Nacionala da je bio u telefonskoj komunikaciji s uhićenim Škugorom. “Na pitanje jesam li ikad telefonski razgovarao sa Škugorom rekao sam da nisam, da nikad nisam razmijenio poruku s njim, da nemam njegov broj i da ga poznajem površno”, dodao je, kako prenosi N1.

Kaže da je on u Ini imenovan dva mjeseca nakon potpisivanja spornog ugovora pa ne može biti vezan uz ovaj događaj. “Nekorektno je da me se pokušava uokviriti u koruptivnu aferu s kojom nema veze.”“Tražimo odgovornost cijele uprave Ine. U Ini je najveći dioničar MOL. U ovoj priči nitko ne spominje one koji vode glavnu riječ, a to su Mađari. Sutra imam razgovor s mađarskom stranom, o svemu ću vas izvijestiti”, kazao je.

Kaže da nikad nije tužio nijedan medij pa neće ni Nacional. “Nikad nisam s tim čovjekom razgovarao telefonski.”

“Sutra je razgovor gdje dolaze predstavnici MOL-a. Ovakav način upravljanja na dalje nije više moguć. Mislim da je svima u intersu odgovorne u ovom procesu zamijeniti”, kazao je ministar.

“Sve što se događalo vezanu za Inu, događalo se prije mog dolaska”, naglasio je.

“Zna se dogoditi da se kroz tjednik provlači još jedna laž, da sam bio predjednik Nadzornog odbora, što nisam bio, a drugo je biti član. Predsjednik ima puno veću i odgovornost i naknadu”, kazao je.

“Još jednom ću ponoviti – nikad nisam s tim čovjekom razgovarao telefonski, ali nikad”, dodao je ministar.