DETALJI STRAVE U SPLITU: Pješakinju ubio poznati diler (33), poznat po brzoj vožnji i kroz crveno

U strašnoj nesreći u središtu Splita sinoć je jedna pješakinja poginula, a mladić je teško ozlijeđen i prevezen u KBC Split.

“Bilo je to užasno za gledati, dvoje leže na tlu i ne miču se, a ovi iz Golfa i BMW-a uopće ne gledaju na njih nego se svađaju tko je kriv”, rekao je očevidac za Slobodnu Dalmaciju.

Očevidac je i rekao da je iz Golfa izašao poznati splitski diler koji je upravljao vozilom – 33-godišnjak koji je već osuđivan na zatvorsku kaznu zbog preprodaje dva i pol kilograma marihuane.

Na mjesto događaja došao još jedan iz splitskog kriminalnog miljea, također prodavač ilegalnih supstanci, piše Slobodna Dalmacija.

Prvo je išao pogledati Golf izbliza, a onda razdvajati 33-godišnjeg prijatelja i žensku osobu iz BMW-a, pa je poslije nestao.

Navodi se i kako je vozač Golfa poznat otprije i po brzoj vožnji, a uhićen je početkom 2013. godine kad je s partnerom bježao od policije pa su prošli kroz crveno svjetlo i oborili pješakinju koja je lakše ozlijeđena. Navodno je i sada prošao kroz crveno svjetlo.

 

Komentiraj