DARINKO KOSOR: Milan Bandić je problem već 10 godina

Podijelite članak

Pozdravljam odluku Reformista.. Milan Bandić je problem već 10 godina u RH. Kad bi ovakvim preslagivanjem dobio predstavnike u Vladi, HSLS bi izašao iz koalicije”, kaže čelnik HSLS-a Darinko Kosor.

“On je političku kulturu, koju smo teško gradili devedesetih godina i do ulaska u EU, potpuno izokrenuo.

Bandić je taj koji je politički kontaminiran i koji želi da građani o svima nama imaju isto takvo mišljenje, ali neće uspjeti u tome”, napisao je Kosor na Facebooku dio odgovora na pitanja novinara za gostovanja na N1 televiziji.

Kosor misli da prebjega više nema, ali ako ih ima, onda najviše jedan. ”

Ova situacija s Madjerom dovela je do toga da će mnogi razmisliti hoće li to napraviti, a ovo što je Dumbović napravio je dobro da se psihološki presiječe ta priča”, kaže Kosor i dodaje:

“Ona je štetna za sve, ne samo za oporbene stranke, ona je štetna i za većinu, i za nas u HSLS-u, i za HDZ, i za Reformiste. Ona stvara jednu političku priču u Republici Hrvatskoj pred građanima da su svi političari jednaki i u tome je Milan Bandić uspio. On je čovjek koji ima optužnice, mišljenje je o njemu da je korumpiran i sad stvara sliku o političarima da su svi kao on. To nije istina, u politici ima dobrih i loših političara, kao i bilo gdje drugdje, samo što se oni više vide. Zasad je Bandić uspio, a na nama drugima je da u 2019. dokažemo i pokažemo da nismo svi jednaki….”

Komentiraj