ČAČIĆ O ADEMIJU: Bio sam jasan, kapetan nam je potreban, a može otići samo Livaković

Dinamo je zasluženo pobijedio Lokomotivu u Maksimiru s 2:1, ali se od sigurnog vodstva i prilika da bude i nekoliko zgoditaka razlike doveo na kraju u sizaciju da čak ne osvoji sva tri boda.

Posebno nakon što je Lokomotiva zaigrala i bio u 82. minuti isključeb Mišić.

“Gledali smo pravu natjecateljsku utakmicu koja je bila očekivano teška. Izuzetno dobro smo odradili prvih 45 minuta, falio nam je još koji gol i možda smo se energetski dosta potrošili”, komentirao je utakmicu trener Ante Čačić, te dofao:

“Oni su u drugom poluvremenu bili bolji, ali zahvaljujući Livakoviću nisu došli do izjednačenja. Stajali smo predaleko od igrača i na kraju su mogli doći do boda, ali moram biti zadovoljan znajući koje smo probleme u momčadi imali”.

Komentirao je i crveni karton Mišića:  “Nisam vidio, ali sudac je bio blizu i treba mu vjerovati. Mišić je zakasnio u tom startu i to je to. Vidjet ćemo tko će igrati umjesto njega. Dugi je tjedan do sljedeće subote i utakmice.”

Novinari su ga upitali i što se događalo oko Ademija, ba što je Čačić dao jasan odgovor: “Bio sam jasan prije deset dana. Jedini tko može otići je Livaković, svi drugi ostaju. Ne bismo ga pustili bez obzira kakve su ponude. Ne možemo pustiti kapetana jer držim da nam je i dalje prijeko potreban.”