BURA U DINAMU: Smijenjen prvi operativac i član uprave Krešimir Antolić

Vrlo je burno u Dinamu. Dosadašnjem članu uprave Dinama Krešimiru Antoliću izglasano je nepovjerenje na skupštini s 40 glasova i tri suzdržana od 67 te je smijenjen s pozicije prvog operativca i člana uprave.

“Nije bila izvanredna, bila je redovna. Bila je bučna, bila je teska, ali u svakom drustvu ima određenih problema,  nadam se da ce biti sve dobro”, rekao je Dinamov predsjednik Mirko Barišić za kamere Nove TV.

To još nije službeno jer ovu odluku mora potvrditi izvršni odbor Dinama, što on vjerojatno neće učiniti, a nastavak i epilog cijele priče trebao bi uslijediti tek na skupštini u ožujku.

Već dugo je na jednoj strani ekipa okupljena oko Zdravka Mamića, a druga oko Krešimira Antolića. Član uprave brzo se uspinjao na klupskoj hijerarhiji i činilo se kako je Mamićevoj vladavni nad klubom iz sjene došao kraj, no ovaj potez dokazuje kako on još čvrsto drži kontrolu nad klubom.

Rat između njih dvojice bukti već neko vrijeme, a čini se kako se uskoro spremaju nove bitke za nadmoć u najtrofejnijem hrvatskom klubu.