BULJ ODGOVORIO PLENKOVIĆU: Anemični, usplahireni diktatore, pokazat ćemo ti koliko je nas “parazita”

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao “parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

“Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice. Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda. A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je gormilo i trebalo braniti Domovinu. Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad. A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ. Spremamo ti referenudm kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama. Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada.

https://bit.ly/3HJzt47

Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!