BEREND PORUČILA BEROŠU: Vili, znao bi ti, samo da nisi dao zavjet Plenkiju umjesto Hipokratu

Cijela se medijska strka podigla oko jedne “neposlušne” konobarice i “poslušnog” ministra Vilija Beroša u igrici s maskom ili bez nje.

Zamislite, ministar je, kaže, odbio biti gost u jednom lokalu, jer konobarica nije željela staviti masku.

Bilo je mnogo komentara, a zapažen je onaj Mirne Berend nekada popularne voditeljice, koja ima i posebne poruke za ministra Beroša.

Na Facebooku Mirna piše:

“DRAGA ZADARSKA KONOBARICE ( nažalost ne znam vaše ime) …..moj duboki naklon…..šta god da mogu učiniti za vas tu sam…..samo mi se javite….

VILI… možda….kad uloviš vremena pogledaj snimke slavlja Hdz-a…može i neki sprovod…ili pokoju sjednicu na kojoj kad nisu upaljene kamere skidate maske što pouzdano znam da radite…..

i mantrate Vjerodostojno …a zbog nepopijene kave cijela nacija je zapala u duboku tugu od koje će se teže oporavit nego od Covid laži….

Zadar je poseban grad…..sretnih ljudi….na otvorenom…uz more…..dišu svježi zrak….punim plućima….odgovorni za zdrav razum….što bi ti kao liječnik trebao znati da je prvi preduvjet za zdravog Čovjek ….samo da nisi dao zavjet Plenkiju umjesto Hipokratu….”

@ViliBeros
Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas.