BANDIĆ O HRGI: Simpatična mi je, ali zaobilazi istinu – ne treba mi se ispričavati

Milan Bandić

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba i predvodnik Koalicije za premijera na izborima, kaže da se neće ispričati za ispad prema novinarki RTL-a Mirjani Hrgi kojoj je, nakon gostovanja u emisiji, kazao da ‘ne bi trebala komentirati problematiku vrtića, budući da sama nije rodila’.

“Meni je Mirjana Hrga jako simpatična. Neću da se ona meni ispričava što insinuira i zaobilazi istinu. Vidite da toalet papira ima”, kazao je Bandić.

Upitan je da se odredi prema onome što je izgovorio nakon intervjua, a Bandić je nastavio: “Molim vas, novinari bi trebali objektivno informirati javnost, a koliko oni objektivno informiraju javnost, toliko je i gradonačelnik dostojanstven… Ako netko laže i ne govori istinu, to treba drugačije tretirati. Meni je žao zbog takvih slučajeva. Poznajem gospođu Hrgu i žao mi je što se tako ponašala. Ja joj ništa nisam napravio, ona meni još manje.”Milan Bandić, Mirjana Hrga

Na konstataciju da je uvrijedio Hrgu i druge žene, kaže: “Vi nećete mene čuti! Vi možete govoriti neistinu. Netko tko govori neistinu i laže, što je to? Je li laž da u Zagrebu nema toalet papira i da je teže upisati vrtić nego fakultet? Kako bih ja trebao reagirati? Ja sam 16,5 godina na čelu ovoga grada, branim njegove interese i svoje dostojanstvo. I kad god netko bude lagao, ja ću isto reagirati. I ako vi to napravite sutra”.

Pozvao je novinare da opet poslušaju snimku i da provjere  ima li papira u WC-ima vrtića.

“Dođite sa mnom u WC!”, kazao je.

O samom događaju i svemu izrečenom nakon intervjua Bandića i razgovora s Hrgom pročitajte OVDJE.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!