BURA OKO BANDIĆA: Na RTL-u uvrijedio Hrgu – on ne bi smio javno nastupati – kaže Petrov

Milan Bandić na skupu u Varaždinu
Milan Bandić na skupu u Varaždinu

Milan Bandić gostovao je kod Mirjane Hrge u emisiji RTL Direkt, a već se u razgovoru vidjelo kako nešto nije u redu.

Sve je pak kulminiralo, kako je objavio Index, nakon razgovora kada je Bandić napao Hrgu riječima: “Pa lažeš da nema toalet papira u vrtićima. Pa ‘ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš. Pa ti si

se malo digla, previše si se digla… Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govoriti.”

Takvo ponašanje zagrebačkog gradonačelnika naišlo je na velike kritike. Tako je Gordan Maras na Facebooku napisao kako je ovaj Bandićev ispad sramotan.

“Vidim da je Bandić napao Hrgu da nije rodila, da ne zna i nema mu što pričati o vrtićima. Sramotno od Bandića!

Ja mu poručujem, iako to nije važno za pitanje vrtića i škola, ja sam “rodio” i sve što je rekla Hrga je točno. Bandić laže.

Moja i ostala djeca u Zagrebu moraju nositi higijenske potrepštine od doma jer vrtići i škole očito nemaju sredstava. I tako već godinama.

Bandić troši naše novce okolo kao “pijani milijarder”, a tamo gdje treba novaca nema.

Nosi si doma te fontane Bandiću, opremi škole i vrtiće”, napisao je Maras.

Božo Petrov, čelnik Mosta, također je na Facebooku komentirao istup Milana Bandića.

“Danas smo imali prilike čitati o vrlo ružnim riječima koje je gospodin Milan Bandić, nakon završetka intervjua u emisiji RTL Direkt, uputio voditeljici Mirjani Hrgi.

Izjava o tome kako gospođa Hrga ne zna ništa o dječjim vrtićima jer sama nema djecu, govori kako gospodin Bandić ne posjeduje ni osnove kulture i pristojnosti. On ne bi trebao uopće javno

nastupati, a kamoli biti premijer. Svatko mora poštovati osoban odabir pojedinca, a javne osobe i političari moraju biti uzor i prenositi takve vrijednosti.

Nažalost, pored svih afera koje Milanu Bandiću ne služe na čast, ovo je samo još jedan postupak u nizu koji dokazuje da se on mora povući, ne samo iz parlamentarne kampanje, već iz političkog

života općenito”, napisao je Petrov.