NAPADAČ S BICIKLA U PRITVORU: Osumnjičen da je nanio smrtonosne ozljede muškarcu (66)

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti“

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu, kaže se u priopćenju PU zagrebačke.

Posjetimo, u ponedjeljak je nepoznati počinitelj fizički napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, a u utorak je policija privela 40-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

O događaju je PU zagrebačka tada objavila:

Jučer, 27. rujna oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja.

Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je, uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Zagreba. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!