DISCIPLINSKI PROTIV BEBEKA: Evo što je govorio nakon utakmice Hajduk – Lokomotiva

Hrvatski nogometni savez ekspresno je reagirao nakon objave audiosnimke u kojoj sudac Ivan Bebek neprimjerenim riječima komentira dvoboj Hajduka i Lokomotive koji je sudio.

– Nakon objavljene audio snimke suca Ivana Bebeka, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić odmah je zatražio pokretanje disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, kao i hitno očitovanje o ovoj snimci od strane Ivana Bebeka te od predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića.

Hrvatski nogometni savez pravodobno će obavijestiti javnost o ishodu disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, piše HNS.

Podsjetimo, danas je procurila audiosnimka Ivana Bebeka u kojoj komentira potencijalni kazneni udarac iz devet minute te, među ostalim, kaže:

– Meni nije kazneni udarac i ne može biti kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proći, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ići eto tako, da bi zadovoljili Hajduk ili navijački puk Hajdukov, da ne bi oni onda mijaukali, onda najbolje da krenemo utakmicu s 2:0 na Poljudu pa onda nastavimo dalje, da možemo normalno suditi, to mi je degutantno. Ali, recimo, pričao sam s pet splitskih novinara i oni kažu da njima isto to nije dovoljno za kazneni udarac. Normalno, oni to nemaju m**a napisati. Blaž Duplančić je to što je, uvijek je bio isti takav i on će umrijet takav, to je jedno obično sme**e. Onaj tko je malo duže u nogometu, već je navikao na iste scenarije iz ove kuhinje dolje. Ma, nemam se više snage ni živcirati, da ti budem iskren.