PLENKOVIĆ O ŠKORI: To da je Zoran Milanović danas predsjednik je njegova ostavština

I čelnik HDZ-a, premijer Andrej Plenković, komentirao je na pitanje novinara kavalirki poljubac u ruku Miroslava Škore koji je uputio bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović na svadbi sina HDZ-ovog zastupnika Ante Deura.

“Ne znam koji su njegovi planovi. Mi smo sad imali sat i pol vremena detaljne analize je li to bio neki signal eventualne želje da se ponovno vrati u HDZ-ov krug, ali nismo sasvim sigurni, nismo uspjeli dekriptirati te poruke konkludentnih radnji”, odgovorio je Plenković na pitanje misli li da je to znak da Škoro želi natrag u HDZ.

Upitan bi li primio Škoru u stranku da zatraži upisnicu, Plenković je odvratio da je to što se kod njih zbiva, njihov problem.

”Politiku HDZ-a i stava prema drugim strankama i potencijalnim partnerima donosi vodstvo stranke. To što se zbiva u drugim strankama su njihovi problemi i teme. Danima se provlači nijednim argumentom poduprta teza da nevidljiva ruka HDZ-a radi kuršlus u DP-u. Mislim da su oni demonstrirali o čemu je tu riječ. Mogu samo reći da jedini njegov pravi politički element koji će ostati taj da je Zoran Milanović predsjednik danas. To je njegova ostavština”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!